Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτές είναι οι εικόνες που συναντάμε κάθε μέρα


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαααααααααααααλο ευχαριστω στον δημαρχο που εκανε παρκινγκ...εεεεε συγνωμη πεζοδρομια για ολους τους δραμινους.
εχει πλακα το ολο εργο διοτι,μικραινε τους δρομους και τους μονοδρομισε με την λογικη να κανει μεγαλυτερα πεζοδρομια στο κεντρο της πολης,λιγοστευοντας ετσι τις ελευθερες και τζαμπα θεσεις παρκινγκ στο κεντρο,αλλα καταφερε επισης να κανει τα ιδια τα πεζοδρομια παρκινγκ για καθε ειδους οχηματα + με τον καθενα που αναβει τα αλαρμ για να πεταχθει καπου ή οταν γινεται ανεφοδιασμος καταστηματων να "κολλαει" ολο το κεντρο απο κινηση.
τι ωραια,μας αρεσει πολυ αυτο.ενα ονειρο ζουμε καθημερινα μαλλον για να ειμαστε σε συνεχη αναμονη για τον ερχομο της ονειρουπολης καθε χειμωνα.

Ανώνυμος είπε...

gia na poume tou stravou to dikio...............mipos ftaime kai emeis?????? ektos apo ton dimarxo

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και φταίμε και εμείς, τα αυτοκίνητα δεν είναι του Δημάρχου. Αν όμως πάρουν τις πινακίδες των κυρίων αυτών να δείτε πως δεν θα ξαναμπεί αυτοκίνητο εκεί. Όμως εχω ακούσει κάποιους να λένε οτι έχουν ασυλία από την εξουσία και τα βάζουν όπου θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

να μας πουν γιατι δεν κοβει προστιμα η δημοτικη αστυνομια?
ποιανου πολιτικου το προφιλ εξυπηρετειτε με το η δημοτικη αστυνομια να κανει βολτες στο κεντρο και να βοηθαει μονο βουλγαρους να βρουν τον δρομο για την πατριδα τους?
(δεν λεω τα παιδια στην δημοτικη αστυνομια δεν φταινe σε τιποτα,και ευγενικα ειναι και προπαθουν,αλλα εκτελουν διαταγες)
για πηγαινετε στην καβαλα και παρκαρετε καπου παρανομα και αν σε 5 λεπτα δεν δειτε το "μαγικο χαρτακι" στο παρμπριζ του αυτοκινητου σας να μου τρυπησετε την μυτη.

213 είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι τύποι που κάνουν οτι γουστάρουν δεν σεβονται ουτε τον ευατό τους και που τους φτύνεις πολύ τους είναι, υπάρχει θέμα όμως με τη Δημοτική αστυνομία γιατί δεν κάνει τη δουλεία της .