Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ανάπλαση χειμάρρου Καλιφύτου 3


Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Βλέποντας το έκτρωμα που κατασκευάζεται στην επικάλυψη του χειμάρρου της Καλιφύτου, είχαμε την απορία πως ένας πανέξυπνος Δήμαρχος με τόσους συμβούλους γύρω του δέχθηκε να γίνει αυτό το έργο. Βρήκαμε από το πρόγραμμα του Δημάρχου στις Δημοτικές εκλογές του 2006 την μακέτα του έργου που είναι υποφερτό με χώρους πρασίνου εκεί που είναι η πίσσα.Πως έγινε αυτό το έγκλημα?

Από ένα τραγικό λάθος. Η μακέτα ήταν έγχρωμη όπως βλέπουμε το πράσινο είναι έντονο. Όμως δώσανε στον μηχανικό μια ασπρόμαυρη φωτοτυπία της μακέτας και ο άνθρωπος είδε ότι είναι μαύρο το μέρος εκείνο και το έκανε πίσσα.

Έτσι από ένα λάθος.

Ο Δήμαρχος άλλο ήθελε να κάνει. Γιατί δεν μπορεί σε χώρο αναψυχής με περιπατητές και παιδιά με ποδήλατα να βάζουμε αυτοκίνητα και φορτηγά και να διακινδυνεύουμε ατυχήματα.

Δήμαρχε στείλε έναν σύμβουλο σου να δει το απόγευμα την περιοχή γύρω στις 8:00 το απόγευμα και ελπίζω να καταλάβει πως πρέπει να γίνει τελικά η ανάπλαση. Γιατί μάλλον θα είμαστε πρωτοπόροι πάλι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα δεν ειναι οπως φαίνονται και αδικείται ο κ.Δήμαρχος, γιατί εχει το σκοπό του, σου λέει κάνω την πίστα πρώτα και μετά ζητάω τον πύργο ελέγχου και τσούπ νατο το αεροδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε έχουμε και το αεροδρόμιο και να τα τσαρτερ για την Ονειρούπολη. Ειστε πολύ πίσω.... μάγκες. Γάτα ο Θωμάς...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ) ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αυτο ρε παιδια το ακουσα και απο εναν φιλο μου καβαλιωτη,που μου ειπε¨" καλα αεροδρομιο κανετε εκει περα?"
και τα 3 σχολια σας μου εφτιαξαν την μερα,αεροδρομιο - παραλια - μπιτς βολει - μαρινα αλλα ξεχασατε να αναφερετε την "αστρικη πυλη" που θα γινει στην πλατεια της δραμας,ετσι για να ζηλευουν οι αλλοι που το εχουμε μονο εμεις,οχι για τιποτα αλλο