Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Με απλά λόγια ... σας έχω γραμμένους...


Χθεσινή Φωτογραφία μπροστά από τον Αγιο Νικόλαο.
Χωρίς άλλα σχόλια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Οι πατάτες είναι για τους περαστικούς?.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την φωτό. Τα τελάρα του κυρίου καθυστερούν την διέλευση δεκάδων αυτοκινήτων και πεζών καθημερινά. Εδώ και χρόνια αυτή η κατάσταση. Αλητεία. τι να πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλέπουμε η κατάσταση χειροτέρεψε απο την προηγούμενη φωτο.

Ανώνυμος είπε...

μισο λεπτο ρε παιδια,για πειτε δηλαδη τι θα επρεπε να γινει για να σταματησει αυτο το χαλι?
σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τιποτα,και φυσικα ειναι ντροπη αυτο να συμβαινει στο κεντρο της πολης,αλλα σε οποια γειτονια και αν περασεις και δεν εχουν μασζεψει τα σκουπιδια ειναι ακριβως στην ιδια κατασταση,ξεχειλιζουν απο παντου.οι καδοι ειναι για να βαζεις τα σκουπιδια μεσα.
οταν γεμισει ο καδος και δεν χωραει αλλα, τι μπορει να γινει?
ή να μπει αλλος ενας καδος εκει ετσι ωστε αμα υπαρχει πληθωρα σκουπιδιων να μπαινουν στον δευτερο καδο ή να μενουν τα σκουπιδια απ'εξω.
εσεις δηλαδη οταν πατε να πεταξετε τα σκουπιδια και βλεπετε εναν καδο γεματο ξαναπερνετε τα σκουπιδια πισω στο σπιτι σας?

Ανώνυμος είπε...

To Πρόβλημα εδώ δεν ειναι ο κάδος που ειναι και αδειος, αλλά η νοοτροπία κάποιων. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ενας συμπαθης επιχειρηματιας. Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις με επιχειρηματιες που βάζουν καρεκελες μπροστα από τα καταστηματά τους, ρυπαίνουν χωρις έλεγχο, βάζουν αυτοκίνητα, τραπεζια, πάνω σε πεζοδρόμια.
Ολα βασιζονται σε πελατειακές σχεσεις διοικούντων και πολιτών.
Οσο για τους κάδους που δεν επαρκούν ειναι φοβερό αυτό που συμβαίνει σε ολες τις γειτονιές. Πόσο κοστίζουν οι κάδοι που πρέπει να αγοραστουν από τον Δήμο με τέτοιο προυπολογισμό και ταμειακό υπόλοιπο μεγάλο. Τόσο δύσκολο να αγοράσουν κάδους.

Ανώνυμος είπε...

Μα επιτέλους δεν αντιλαμβάνεστε οτι η φωτο δεν μιλάει για τα σκουπίδια αλλά για τα κασόνια,αλλους δέκα κάδους να βάλει ο δήμος τα κασόνια θα εμποδίζουν αυτοκίνητα και ανθρώπους επειδή το θέλει ο συμπαθής οπως λέτε επιχειρηματίας.

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι συμπαθης ο κυριος η' οχι δεν το γνωριζω αλλα και ουτε με απασχολει.
ομως με απασχολει αυτο το χαλι στο κεντρο της πολης αλλα και γενικοτερα σε ολες τις γειτονιες που υπαρχουν νεες πολυκατοικιες και οι καδοι δεν μπορουν να καλυψουν τισς αναγκες των πολιτων.
το ποσο συμπαθης εισαι ή οχι στο ευρυτερο κοινο δεν νομιζω να αναιρει ή οχι το οτι εχεις σκουπιδια και πρεπει καπου να τα πεταξεις,ωστοσο για τα καφασια που αναφερεις σιγουρα εδω θα μπορουσε να γινει παρατηρηση απο δημ.αστυνομια ή καποιο αλλο ελενκτικο οργανο,αλλα κατα την αποψη μου η δημοτικη αστυνομια αναλαμβανει τετοια,και να τα φορτωνει στο φορτηγακι του και να τα εχει στην καροτσα του.
το θεμα ειναι ομως αν τα φορτωνει κατα την διαρκεια που η αγορα ειναι ανοικτη να δημιουργει επιπλεον μποτιλιαριμσα μεχρι να τα φορτωσει και γιαυτο τα αφηνει για αργοτερα?
λεω μηπως...

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι βλέπω μόνο η ταμειακή μηχανή λείπει.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω και καμιά αντίδραση απο τους υπεύθυνους του Ναού (παπαδες-επιτροπους),δεν τους ενοχλεί το αισθητικό αυτό χάλι?

Ανώνυμος είπε...

ayton vlepo na ton kanoyn antidimarxo einai toso gaga oi Draminoi

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa.
an skeftei kaneis oti ayth h foto exei ta idia sxolia se ari8mo k mallon 8a ta perasei me ekeina poy aforoun thn dhmotikh astynomia. tote to symperasma einai oti einai h no1 foto me diafora!!k to lew giati opws k na to kanoume exoume mia as poume arnitikh-epi8etikh stash se 8emata eksousias-epibolhs-takshs ktlp h k to akribos anti8eto.
mporw na pw oti einai allos enas apo toys ksediantropous ths polhs k aporw pws den ton ormikse kanenas aplos k sobaros an8rwpos k oxi tipote allo.